Veiniklubi üldkoosolek ja klubiüritus 21.mail 2021.a

Veiniklubi üldkoosolek ja klubiüritus 21.mail 2021.a.

Tegime sommeljeedega Inga Kozlova ja Getter Older sellise ägeda veinide valiku!
Hispaania Cavad:
Corpinnat Nadal Brut Reserva, Penedes
Corpinnat Nadal Salvatage Brut Nature 2013, Penedes
Roebuck Classic Cuvee -Inglismaa, Sussex, traditsiooniline Champagne meetod.
Valged veinid:
De Stefani Olmera 2017, Itaalia, Veneto, (60% Tocai, 40% Sauvignon Blanc).
San Leonardo Riesling 2017, Itaalia, Trentino maakond.
Punased veinid:
Muga Prado Enea Gran Reserva 2014.  Rioja tipptootja!

San Leonardo IGT 2015, Itaalia, Trentino maakond, (60% Cabernet Sauvignon, 30% Carmenere, 10% Merlot). See vein on saanud kokku 21 korda Itaalia Gambero Rosso auhinna ,,The Bicchieri“ ja seda 14 aastat järjest. Aastakäik 2015 võistles maksimum punktide arvestuses Itaalia tippveiniga Sassicaia 2016 ja kogus sama palju punkte. Veini hinnati seitsme veiniteatmiku poolt, punktide arvestus oli 95 p. – 97 p.
Arvestades Sassicaia hinda, siis selle raha eest on võimalik osta 4,4 veini San Leonardo IGT 2015 ja panna keldrisse õiget aega ootama. Veini valmistamisel on kasutatud 24 kuud laagerdust Prantsuse tammevaadis ja veel 24 kuud pudelis laagerdust keldris, alles siis lastakse vein müüki. Tõeline kuld ja pärl, hellitavalt kutsutakse seda veini põhja-Itaalia Sassicaiaks!

Märt Käesel

Search

Uudised

Arhiiv

Vali keel

Kalender

Copyright © 2024 https://veiniklubiarensburg.ee