Veinireis Katalooniasse 12 – 21 september 2021.a

Veinireis Katalooniasse 12 – 21 september 2021.a.

Septembris 2021 sai teoks  üheksapäevane reis Hispaaniasse, Kataloonia veinipiirkonda. Veinigiidiks oli meil juba Portugali reisilt tuttav sommeljee Kadri Kroon. Reis algas paaripäevase puhkusega Costa Brava rannapiirkonnas. Ühiseid õhtusööke nautisime maaliliste vaadetega Calella de Palafrugell ja Talla Cadaquesi restoranides ning oma hotelli Michelini tärni restoranis. Külastasime imeilusaid rannakülasid, Figuerese linna, Dali Majamuuseumi Port Lligatis ja Dali Teatrimuuseumi Figuereses. Emporada DO piirkonnas tutvusime Mas Llunes`i ja La Vinyeta veinimajadega.

Rohkem meie reisist ja fotosid näete siin

Uudised

Arhiiv

Vali keel

Kalender

Copyright © 2024 https://veiniklubiarensburg.ee