Veiniklubi Arensburg uusaasta üritus 15. jaanuaril 2022 kell 17.00

Lugupeetud Veiniklubi Arensburg liikmed ja sõbrad!

Veiniklubi Arensburg uusaastapidu toimub laupäeval 15. jaanuaril.2022 kell 17.00 Kena Köök õppetoas Kuressaares(Saare KEK majas)

https://www.kenakitchen.ee/

Kena Köök on uus Saaremaa oma toidumeka, mille eesmärgiks on tutvustada läbi koolituste kaasaegse kokanduse erinevaid meetodeid ja võtteid kasutades selleks võimalikult palju Saaremaiste tootjate poolt toodetud toorainet. Kena Köögi koolitustel õpetame kasutades kaasaegset kodust köögitehnikat, kuidas valmistada maitsemeeli kõditavaid roogi. Piilume klassikalisse Eesti ja Saaremaa kööki ning loomulikult ei jää puutumata ka rahvusköögid maailma eri paigust. Toidukoolituse käigus valmib koolitusel osalejate meeskonnatööna vähemalt kolme käiguline menüü, millega sobitatakse parimad joogid nii meilt kui mujalt. Kena Köök & Koolituskeskuse meeskonda veavad kaks head sõpra ja pikaajalist koostööpartnerit Juss Lindmäe ja Timo Pärn.

Teeme ise Jussi ja Timo juhendamisel süüa ja meenutame kõrvale meie Kataloonia reisi. Õhtut alustame kell 17.00 cavaga ja jätkame cavadega . Meenutame sügisest veinireisi, vaatame fotomälestusi ja degusteerime juba degusteeritud ja uusi cavasid sommeljee Kadri Krooni koolituse saatel.

Menüü:

  • Kammkarbid pastinaagi ja mustatrühvli püreega
  • Sinimerekarbid valgeveini kastmes
  • Punasepeedi ja pohladega marineeritud forellifilee, kartuli fondantide, valge veini spinati kastme ja merevetika salatiga
  • Desserdiks Eton  Mess ( vaarika-chilli moos, toorjuustukreem piparmündi ja laimiga, värsked marjad, besee, shokolaadis külmutatu värske münt)

Palume oma osavõtust teatada hiljemalt 12.01.2022 mart@ensert.ee ja leida kaasa häid sõpru, kes meie õhtu meeleolukamaks muudaks.

Palume osavõtu kinnitamiseks kanda MTÜ Veiniklubi Arensburg arveldusarvele Swedbank EE882200221039086557 osavõtutasu 75 EUR klubiliikmele ja 89 EUR külalise kohta, sisaldab koolitused, joogid ja söögid.

Elu on liiga lühike,et juua halba veini……

Armastusest veini vastu!

Lugupidamisega

Veiniklubi Arensburg juhatus

Uudised

Arhiiv

Vali keel

Kalender

Copyright © 2024 https://veiniklubiarensburg.ee