Veiniklubi märtsikuu üritus

Saaremaa Mullifestivali raames toimub veiniklubi üritus.

Šampanja, see jumalate jook, on küll loodud eriliste sündmuste tähistamiseks, aga klaasike seda pärlendavat jooki võib muuta luksuslikuks ka täiesti tavalise neljapäeva. Šampanjat mainides käib jutt ikka Champagne maakonnas toodetud klassikalisel šampanja meetodil valmistatud ning kindlatele apellatsiooni nõuetele vastavast joogist. Šampanja valmistamiseks kulub aastaid kuni kriidisel pinnasel kasvanud viinamarjade eripärasused muutuvad pudeleid pööritades šampanjapokaalis sillerdavateks mullideks. Iga šampanjapudeli taga on tohutu töö, pühendumus, kirg ja looming. Tänu sellele mõjubki šampanja nii eriliselt. Ja need esimesed lonksud, kui peened mullid kurgulage kõditavad on jumalikud…

Teadupärast ei jäta šampanja ju kedagi külmaks, vaid kütab kirgi. Just taolise kirgikütva Arensburgi Veiniklubi avatud üritusega alustamegi Eesti suurimat naistele suunatud festivali NOM. Kui oled mees, siis olgu see avapauguks laupäeval, 9.märtsil toimuvale Mullifestivalile. Igatahes, KÕIK mullisõbrad on oodatud!

Ürituse külaliseks on kutsutud Eesti üks tuntumaid, legendaarne sommeljee Igor Sööt, kes esindab brändi Vinsdefrance.ee, Prantsusmaa veinide Eestisse toomisele spetsialiseerunud ettevõte.

Õhtu jooksul piilume sisse nelja erilisse šampanjamajja ja proovime nende 6 erilist mulli:
Pol RogerChampagne Egly OurietChampagne Agrapart et Fils
Champagne Gonet-Medeville

Nautlemise koht: restoran Arensburg 
Meelenaudingu tasu: 38€, veiniklubi Arensburg liikmele 25€
Osavõtt vaid eelregistreerimisega mart@ensert.ee või telefonil 5039200

Elu on liiga lühike, et juua halba veini!
Armastusest veini vastu,
Arensburg veiniklubi
NOM Festival / Naised Omas Mullis
Saaremaa Mullifestival

Uudised

Arhiiv

Vali keel

Kalender

Copyright © 2024 https://veiniklubiarensburg.ee