Veiniklubi Arensburg üritus 25.aprillil

Veiniklubi üritus toimub  25.aprillil 2019.a, Arensburg Boutique Hotel & Spa ajaloolises restoranis kell 19.00.

Oma veine esitleb veinifirma Veinihaldjas omanik ja sommeljee pr. Moonika Lindfors. Firma toob maale ainult Itaalia veine, erinevatest Itaalia veinipiirkondadest, veinid pärinevad väiketootjate veinikeldritest. Partiid on väikesed ja enamik neist on pereettevõtted kellel on oma aiad ja oma viinamarjad ja teistelt tootjatelt juurde ei osta. Nad valmistavad veine vanade traditsioonide järgi ja osaliselt ka vanadest iidsetest viinamarjasortidest mida enam ei tunta!
NB! Püüavad luua uusi maitseid ja pakkuda kiiksuga elamusi traditsioonilisse Itaalia veinimaailma!
Veinihaldja OÜ toodete hulgas on Itaalias tuntud veinimajad Boeri Alfonso S.S., Cantina Tonello S.A.S., Az.Agricola Verlingieri Pierantonio, Fattoria di San Quintino, Tenute Falezza Az.Agricola San Felice s.r.l., Podere Peteglia, Sandro De Bruno, just nende veinimajade ja nende toodete hulgast teeme Moonikaga teile huvitava valiku, et pakkuda jälle uusi maitseelamusi ja emotsioone. Moonikale meeldib väga rääkida jutte nendest veinimajadest, sest ta on neid ise kõiki külastanud ja iskilikult kõikide nende perekondadega ka tuttav.
Klubiõhtul degusteerime 2 erinevat Itaalia vahuveini, 3 valget veini ja 3-4 punast veini. Ja et ikka jälle see tore üritus toimuda saaks palun klubiliikmetel kaasa võtta 10.- eurot, mitteliikmetele osavõtutasu 25.- eurot.

Palun kindlasti eelregistreerida üritusele hiljemalt teisipäeva õhtuks 23.04.19 minu mailile mart@ensert.ee või telefonil 5039200

Üritus tuleb kindlasti huvitav ja suurepärane nagu alati!

Elu on liiga lühike, et juua halba veini…

Armastusest veini vastu.

Uudised

Arhiiv

Vali keel

Kalender

Copyright © 2024 https://veiniklubiarensburg.ee