Jõulupidu

Veiniklubi jõulupidu toimus 30. novembril restoranis Castello.

Muusikat nii tantsuks kui taustaks mängis Antti Kopliste.

Väga lõbusaks ja meeleolukaks kujunes klubi presidendi Märt Käeseli poolt läbiviidud vahuveinide ja šampuste (champagnede) pimedegustatsioon.

Lühikesed kirjeldused degusteeritud toodete kohta:

Cremant de Alsace Mure Blanc Brut (5 marja, Pinot Blanc, Pinot Auxerrois, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling) , oli kõigile paras pähkel, Cremant´i ei arvanud ära mitte keegi, saadi õigesti pihta vaid mõnele viinamarjasordile! Cava Bohigas Extra Brut Gran Reserva (50% Xarel-Lo, 25% Macabeo, 15% Parellada, 10% Chardonnay) , selle toote arvas ära 2 võistkonda, Terje võistkond ja Nurgakad! Itaalia, vahuvein Sebastian Brut, charmant meetodil, (Chardonnay ja Pinot Noir) , tootliskus väga väike, 50 000 pdl aastas, kategooria vahuvein arvasid ära võiskonnad Nurgakad, Meri, riigi päritolu arvasid ära võiskond Indrek, Tihemetsa ja viinamarjasortidest ainukesena arvas ära Chardonnay sordi Nurgakad. Champagne Le Medaillon Rose Brut (100% Pinot Noir), viinamarjasordi Pinot Noir arvas ära ainukesena Terje võistkond, ainukesena pakkus ka alguses õigesti, et tegemist on Champagnega, siis mõtles ümber ja tõmbas õige vastuse maha.

 

Uudised

Arhiiv

Vali keel

Kalender

Copyright © 2024 https://veiniklubiarensburg.ee