Veiniklubi liikmed ja liikmete sõbrad, see sõnum on teile!

Tere lugupeetud veiniklubi liikmed ja liikmete sõbrad!  

Veiniklubi Arensburg jätkab oma, juba kaheteistkümnendat klubiürituste hooaega neljapäeval 24.oktoobril 2019.a,  Arensburg Restoranis (vanas osas) algusega kell 19.00.

Oma veine esitleb veinifirma West Cape OÜ omanik ja sommeljee  hr. Vaho Klaamann, kes on meie klubile juba tuttav inimene, nimelt aitas Vaho korraldada erinevate mõisate külastusi Lõuna-Aafrika veinireisil 2015.a. Teda peetakse läbi ja lõhki LAV veinide spetsialistiks, lisaks on Vaho valitud Lõuna-Aafrika Vabariigi aukonsuliks Eestis.         

Firma toob maale Lõuna-Aafrika veine, mille valik Eestis on neil kõige suurem terves Euroopas. Valikus on veine ka Itaaliast, Toscana veinimajast La Vialla. Suurem osa veinidest pärinevad väiketootjate veinikeldritest, mille partiid on väikesed ja enamik neist on pereettevõtted ning Vaho head sõbrad.

Sealhulgas on mõned väga eksklusiivsed veinid, mida paljudes riikides ei leia.

Lõuna-Aafrikat peetakse Uue Maailma parimaks veiniriigiks ja tulevikus lausa veinide varaaidaks. Enamus tootjatel on oma aiad ja oma viinamarjad ning teistelt tootjatelt juurde ei osta. Veine valmistavad vanade traditsioonide järgi ja osaliselt ka vanadest iidsetest viinamarjasortidest, mida enam ei tunta!

West Cape OÜ toodete hulgas on L-Aafrika tuntud veinimajad Kanonkop, Cavalli, Toitskloof, Laibach, Krone, Lord`s Savage, Newton Johnson, Keermond, Rall, Post House jne. Osaliselt õnnestus meie klubiliikmetel neid mõisaid külastada 2015 aastal.           

Klubiõhtul degusteerimisele tulevate veinide menüü on veel koostamisel!

Veinide valiku saadan teile tutvumiseks pärast kinnitamist 17.10.2019.

Ja et ikka jälle see tore üritus toimuda saaks palun klubiliikmetel kaasa võtta 10.- eurot, mitteliikmetele osavõtutasu 25.- eurot

Palun kindlasti eelregistreerida üritusele hiljemalt teisipäeva õhtuks, 22.10.19 minu meilile mart@ensert.ee või telefonil 5039200.

Üritus tuleb kindlasti huvitav ja suurepärane nagu alati!

Elu on liiga lühike, et juua halba veini… 

Armastusest veini vastu….

Lugupidamisega

Märt Käesel

Veiniklubi Arensburg

kaheteistkümnenda hooaja president

mart@ensert.ee

5039200

Uudised

Arhiiv

Vali keel

Kalender

Copyright © 2024 https://veiniklubiarensburg.ee